Yeni Gelin

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yeni Gelin, 23 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Yeni Gelin programını saat 06:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Biri Madrid'te ve Milano'da büyümüş İspanyol güzeli Bella; diğeri Çukurova'nın bağrında, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa. İki ayrı dünyanın insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayın valide Asiye olmak üzere, tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içer. Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak ve geldiği gibi gidecektir. Fakat Bella, telli duvaklı gelin olmuş, girdiği tüm sınavlardan başarıyla geçmiştir. Bella'nın gelişiyle hayalleri alt üst olan yalnızca Bozok Aşireti değildir. Bella'nın gelişi, başka bir düşman cephesi daha açmıştır. Ve bu cephenin kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Düşman Duran aşireti, öyle bir şey yapar ki, bundan sonra kimse hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yeni Gelin, Show TV'de yayınlanan ve 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 04:00'te başlayan Aşk Laftan Anlamaz isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Yeni Gelin programının yayını, 08:15'te yayınlanan Bu Sabah isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 06:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Yeni Gelin dizisi yayını başlayacaktır.