Gelin Evi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Gelin Evi, 23 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Gelin Evi programını saat 12:10'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi’nin yeni bölümünde; 26 yaşında, 3 yıllık evli Sinem Üsküplü’nün evine konuk olunacak. Sinem Gelin’in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın’ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

Gelin Evi, Show TV'de yayınlanan ve 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10:30'da başlayan Şef Kapımda isimli programdan sonra saat 12:10'da başlayacak.

Gelin Evi programının yayını, 15:00'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 12:10'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Gelin Evi yaşam programı yayını başlayacaktır.