Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme, 23 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programını saat 15:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllarca Türkiye siyasetinin nabzını tutan ödül rekortmeni Didem Arslan Yılmaz artık halkın nabzını tutuyor, insanların yaşamına dokunuyor. Faili meçhul cinayetler, yıllarca gün yüzü görmemiş sırlar, izleyicilerden gelen ipuçlarından yola çıkılarak canlı yayında çözülüyor. 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'yle birçok sosyal sorumluluk projesi hayat buluyor. Kadın, erkek, çocuk demeden ihtiyaç sahibi herkese yönelik projeler vatandaşlardan gelen desteklerle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Sesini duyurmak isteyen tüm dernek ve kurumlar da bu programda kendine yer buluyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme, Show TV'de yayınlanan ve 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 12:10'da başlayan Gelin Evi isimli programdan sonra saat 15:00'te başlayacak.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının yayını, 18:45'te yayınlanan Show Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 15:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yaşam programı yayını başlayacaktır.