Bu Sabah

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Bu Sabah, 23 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Bu Sabah programını saat 08:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunduğu Bu Sabah'ta izleyiciler güne güncel haberler ve yaşamın içinden renkli konu başlıklarıyla başlayacak. Astrolog Özlem Recep, son 580 yılın oluşacak en uzun Ay tutulmasına ilişkin tüm merak edilenleri canlı yayında paylaşacak. Burçların bu tutulmadan nasıl etkileneceğini açıklayacak. Bu Sabah muhabirleri Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı’nın canlı bağlantılarının renk katacağı programda, muhabirlerin Ebru Akel ve Murat Güloğlu’yla oynanacakları takım oyunu ise izleyiciye keyif dolu eğlenceli anlar yaşatacak.

Bu haber programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Bu Sabah, Show TV'de yayınlanan ve 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 06:00'da başlayan Yeni Gelin isimli programdan sonra saat 08:15'te başlayacak.

Bu Sabah programının yayını, 10:30'da yayınlanan Şef Kapımda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 08:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bu Sabah haber programı yayını başlayacaktır.