Üç Kağıtçılar

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Üç Kağıtçılar, 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Üç Kağıtçılar programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şanlıurfa’dan her yaz mevsiminde kalkıp Adana’ya gelen Mahmut, görücü usulüyle evlendiği eşi Gülo ile mutsuz bir evlilik sürdürmektedir. Her fırsatta daha iyi şartlarda yaşamak istediğini söyleyen Gülo, Mahmut’u canından bezdirir. Çalıştığı tarladaki 3 çocuğu ile her yaz Adana’ya gelip mevsimlik işçi olarak çalışan Mahmut’un en yakın arkadaşı Bozi, onun tek dert ortağıdır. Bütün bu yoksulluk yetmezmiş gibi, böbrek yetersizliği olan kızı da sürekli diyalize bağlanmak zorundadır. Memleketinde iş bulamadığı için mevsimlik işçi olarak çalışmaya gittiği Adana’da, tıpkı kader arkadaşları gibi çocuklarıyla birlikte bir çadırda yaşamak zorundadır. Urfalı Mahmut, kendisinin ve çocuklarının sosyal güvencesi olmadığı için herhangi bir hastalık durumunda oldukça zor günler geçirmektedir…

Üç Kağıtçılar, Kanal 7'de yayınlanan ve 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 08:00'de başlayan Çalın Davulları isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Üç Kağıtçılar programının yayını, 12:00'de yayınlanan Gündüz Gece isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kağıtçılar filmi yayını başlayacaktır.