Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 16:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sandiya evden giderken Suraj onu durdurur ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyler. Suraj annesine Sandiya’nın eğitimli olduğunu bildiği konusunda yalan söyler. Santos çocuklarını evlendikten sonra tanıyamadığından yakınır. Sandiya Suraj’a neden yalan söylediğini sorar. Suraj ise Sandiya’nın ceza çekmesine dayanamayacağı için yalan söylediğini anlatır. Suraj hep sessiz kaldığı ve kendisine güvenmediği için Sandiya’ya kızar.

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 15:15'te başlayan Dünyanın Tadı isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Hafta Sonu Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 16:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.