Çalın Davulları

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çalın Davulları, 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Çalın Davulları programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Filiz köyün en güzel kızlarından biridir. Fakat kaderi öyle değildir ve genç kızı çok yakında kabus dolu günler beklemektedir. Filiz önce biricik kardeşini bir kazada kaybeder üzerinden bir hafta bile geçmeden de annesini. Canı gibi sevdiği iki insanın ani ve şüpheli ölümleri Filiz’i hem üzüntüye boğmuş, hem de hayatta bir başına kalmıştır. Köylü ise Filiz’in başına gelenlerin sorumlusu olarak Filiz’in sevgilisinin kardeşini görmektedir. Aşklarını çekemeyenlerin oyununa gelen iki genç, başlarına geleceklerden habersiz bir şekilde çile doldurmaktadır. Sevdiği adamsa çaresizdir.

Çalın Davulları, Kanal 7'de yayınlanan ve 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Çalın Davulları programının yayını, 10:00'da yayınlanan Üç Kağıtçılar isimli film başlayana kadar devam edecek.

21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Çalın Davulları filmi yayını başlayacaktır.