İnci Taneleri

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İnci Taneleri, 28 Nisan 2024 Pazar günü ekrana geliyor. İnci Taneleri programını saat 14:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayata karşı bir kez daha yenilmiş hisseden Dilber, Azem'le yaşadığı ayrılığın acısıyla mücadele etmektedir. Azem, Nehir'i de bulmak için araştırmalarını sürdürmeye devam ediyordur. Piraye, Azem'in Dilber'le olan ilişkisini ve oteldeki yaşantısını öğrenince ikili için yüzleşme zamanı gelir. Azem, en azından aralarındaki bu tuhaf iletişimsizliğin bitmesi için Piraye'ye doğru bir adım atar. Azem'in telefonuna gelen gizemli mesaj ise herkesin kafasını karıştıracaktır.

İnci Taneleri, Kanal D'de yayınlanan ve 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 14:45'te başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 14:45'te başlayacak.

İnci Taneleri programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

28 Nisan 2024 Pazar günü saat 14:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

İnci Taneleri dizisi yayını başlayacaktır.