Savaşçı Maya Kralının Mega Kenti

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Savaşçı Maya Kralının Mega Kenti, 16 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Savaşçı Maya Kralının Mega Kenti programını saat 04:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic kaşifi Albert Lin, eski bir gizemi çözmek için Orta Amerika'nın ormanlarına seyahat ediyor: Şimdiye kadar var olan en güçlü Maya şehrini kim yendi? Albert, yeni teknolojinin yardımıyla, güçlü savaşçı fatihi bulup keşfedilmiş en büyük Maya şehri olabilecek başkentini ortaya çıkarır.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Savaşçı Maya Kralının Mega Kenti, National Geographic'de yayınlanan ve 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 03:50'de başlayan Araba S.O.S. isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Savaşçı Maya Kralının Mega Kenti programının yayını, 05:15'te yayınlanan Dünyanın Merkezine Doğru isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 04:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Savaşçı Maya Kralının Mega Kenti yaşam programı yayını başlayacaktır.