Olağanüstü Hurda Arabalar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Olağanüstü Hurda Arabalar, 16 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Olağanüstü Hurda Arabalar programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Boyzone grubunun üyesi ve aynı zamanda profesyonel drift sürücüsü olan Shane Lynch’in önderliğindeki iki amatör ekibin süper araba yapmaları için sadece 4 günleri var! Baş mühendis Ralph Hosier’in uzman rehberliğindeki takımların denemeleri ve ödevleri sayesinde mükemmelliğe ulaşmanın en kadar zor olduğuna tanık oluyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Olağanüstü Hurda Arabalar, National Geographic'de yayınlanan ve 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 14:20'de başlayan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Olağanüstü Hurda Arabalar programının yayını, 16:05'te yayınlanan Uçak Kazası Raporu Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Olağanüstü Hurda Arabalar yaşam programı yayını başlayacaktır.