İklim Değişikliği ve Biz

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı İklim Değişikliği ve Biz, 16 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. İklim Değişikliği ve Biz programını saat 17:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emmy ödüllü belgesel seride bu sezonda da birbirinden ünlü Hollywood yıldızları, yapımcılar, yönetmenler ve modeller kamera karşısına geçerek hem iklim değişikliği konusunu her yönüyle ele alıyor hem de bu konu hakkında dünya çapında farkındalık yaratmaya çalışıyor. Belgeselin bu sezonunda Jack Black, Giselle Bündchen, Ty Burrell, Don Cheadle, America Ferrera, Thomas Friedman, Joshua Jackson, David Letterman, Aasif Mandvi, Nikki Reed, Arnold Schwarzenegger, Ian Somerhalder, Cecily Strong, Sigourney Weaver ve Bradley Whitford dünyanın farklı yerlerine giderek orada iklim değişikliğinin farklı yönlerini ve gezegene olan etkilerini araştırıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İklim Değişikliği ve Biz, National Geographic'de yayınlanan ve 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 16:05'te başlayan Uçak Kazası Raporu Özel isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

İklim Değişikliği ve Biz programının yayını, 18:00'de yayınlanan Lanetli Yerler Atlası isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 17:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

İklim Değişikliği ve Biz yaşam programı yayını başlayacaktır.