Susuzluk

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Susuzluk, 16 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Susuzluk programını saat 06:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Susuzluk belgesel serisi dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen ve her gün daha fazla insanın hayatını değiştiren bir endişeyi konu alıyor: İçilebilir su kaynakları günden güne azalması. Giderek artan kaynak sıkıntısıyla Amerika’yı çarpan gerçek, nüfus artışının, küresel ısınmayla birleşince ve endüstriyel üretimlerin kaynakları hızla tüketmesiyle hepimizin kuraklıktan etkileneceğini gözler önüne seriyor. Susuzluk, çok yakında gelmesi öngörülen su savaşlarına, toplumsal, endüstriyel ve politik açılardan bakarak insan faktörünün su sıkıntısının arkasındaki payını ekranlara getiriyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Susuzluk, National Geographic'de yayınlanan ve 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 05:15'te başlayan Dünyanın Merkezine Doğru isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Susuzluk programının yayını, 06:45'te yayınlanan Deha: Aretha isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 06:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Susuzluk yaşam programı yayını başlayacaktır.