Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 21 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Ayşe Saltık, yumurta dondurma işleminden embriyo transferine kadar tüp bebek tedavisindeki son gelişmeleri anlattı. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İlhami Salcan, uzak, yakın ve ara mesafe görme bozukluklarında uygulanan akıllı lensler hakkında detaylı bilgiler verdi. Ortodonti Uzmanı Dr. Şirin Hale Güner, çocuklarda erken dönem ortodonti tedavisinin önemine değinerek ağız ve diş sağlığına dair yapılması gerekenleri sıraladı. Gelinlik Tasarımcısı ve Modacı Çağlar Akhüseyin, 2022 yılının öne çıkan gelin trendlerini göstererek muhteşem bir defile gerçekleştirdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

21 Kasım 2021 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.