Camdaki Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Camdaki Kız, 21 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Camdaki Kız programını saat 14:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Her şeye rağmen Sedat’ı eve geri döndürmeye çalışan Nalan, onu ikna etmekte başarılı olur. Havaalanında tek başına kalan Cana’nın ise eve dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Ama Alp, Cana’nın hareketlerinden kuşkulanacaktır. Nalan’la yaptığı konuşmadan etkilenen Rafet, çocuklarına davranışını değiştirecek ve tüm ailesini eve geri toplamaya çalışacaktır. Feride’nin de zorlamasıyla kendisine gelen çekim teklifini kabul eden Nalan, gücü eline almak üzere hareket etmeye başlar. Nalan’ın Billur ile arasını yapmaya çalıştığını öğrenen Muzo, yalancı sevgilisi Melisa’yı Nalan ve Sedat’la tanıştırır.

Camdaki Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Arda'nın Mutfağı isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Camdaki Kız programının yayını, 16:15'te yayınlanan Arka Sokaklar isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

21 Kasım 2021 Pazar günü saat 14:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi yayını başlayacaktır.