Arka Sokaklar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Arka Sokaklar, 21 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Arka Sokaklar programını saat 16:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gözaltına alınan Samir, Gencer’in çabalarına rağmen savcılık tarafından alınan kararla sınır dışı edilmek üzere yola çıkar. Kadim, hastaneden çıktıktan sonra polis koruması altına alınır. Ekibimiz ve müfettiş İdil, İkbal’i aramaya başlarken, Kadim’de koruma polislerini atlatıp ailesini katleden İkbal’in peşine düşer. Selin, müfettiş İdil’in Mesut’a yaklaşmaya çalıştığının farkındadır. Çatışma sırasında yaralanan İdil, hastanede Mesut’a sarılır. Selin’in şüpheleri bir kez daha haklı çıkar.

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan ve 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 14:00'te başlayan Camdaki Kız isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

Arka Sokaklar programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

21 Kasım 2021 Pazar günü saat 16:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi yayını başlayacaktır.