Zihin Oyunları Derlemeler

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Zihin Oyunları Derlemeler, 28 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Zihin Oyunları Derlemeler programını saat 19:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Jason Silva, interaktif oyunlar ve gizli kamera deneyleri ile beyinlerin stres, bağımlılık, rekabet, yemek, güven ve dil gibi konularla ilgili bilgileri nasıl işlediğini kısacası beynimizin dünyayı nasıl algıladığının ardında yatan çarpıcı bilimi, özel sezonu ile ekranlara taşımaya devam ediyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Zihin Oyunları Derlemeler, National Geographic'de yayınlanan ve 28 Eylül 2021 Salı günü saat 18:00'de başlayan Gökyüzünden Japonya: Ada Krallığı isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Zihin Oyunları Derlemeler programının yayını, 20:00'da yayınlanan Sıra Dışı Bir Kaya isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Eylül 2021 Salı günü saat 19:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Zihin Oyunları Derlemeler yaşam programı yayını başlayacaktır.