Titanik'in Hazineleri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Titanik'in Hazineleri, 28 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Titanik'in Hazineleri programını saat 05:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic Gezgini Dr. Robert Ballard, 1985 yılında Titanik'in batığını keşfettiğinden beri, hayaller gemisi birçok spekülasyonun ve entrikanın ilgi odağı oldu. Şimdi ise, büyük bir sanat eseri koleksiyonu olarak görülen yolcuların eşyaları sebebiyle uluslararası büyük bir çekişmenin ana hedefi haline geliyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Titanik'in Hazineleri, National Geographic'de yayınlanan ve 28 Eylül 2021 Salı günü saat 04:30'da başlayan Sular Çekilince Özel isimli programdan sonra saat 05:15'te başlayacak.

Titanik'in Hazineleri programının yayını, 06:00'da yayınlanan Alaska'da Yeni Hayat isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Eylül 2021 Salı günü saat 05:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Titanik'in Hazineleri yaşam programı yayını başlayacaktır.