Sıra Dışı Bir Kaya

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sıra Dışı Bir Kaya, 28 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Sıra Dışı Bir Kaya programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic; Black Swan, Requem for a Dream ve Mother! filmlerinin yönetmeni Darren Aronofsky ile bir araya gelerek üzerinde yaşadığımız Dünya gezegenini daha önce hiç tanık olmadığınız bir yöntemle ve sinematik bir anlatımla karşınıza çıkartıyor. Çekimleri 100 hafta kadar süren yapım, kameraları şimdiye kadar hiç olmadıkları yerlere yerleştirerek Dünya yüzeyini mikro ve makro ölçekte gözlemlememize olanak sağlıyor. Görselliği ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak Sıra Dışı Bir Kaya, yaşamın ne kadar kırılgan, bir o kadar da sürprizlerle dolu, ender bir yapı olduğunu gözler önüne serecek. Dramatik hikaye anlatımının gerçek bilimle buluşması tüm dünya ile aynı anda izlenecek. Ünlü aktör Will Smith’in sunuculuğuyla izleyicileri dünyada ve uzayın derinliklerine bir seyahate çıkaracak olan Sıra Dışı Bir Kaya, ilginç bir şekilde her şeyin birbiriyle bağlantı halinde olduğu Dünya’nın sıra dışı hikayesini, tüm kozmik alanda O’nu neyin özel kıldığını ve nasıl yaşamla dolup taştığı

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sıra Dışı Bir Kaya, National Geographic'de yayınlanan ve 28 Eylül 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan Zihin Oyunları Derlemeler isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Sıra Dışı Bir Kaya programının yayını, 21:00'de yayınlanan Sular Çekilince Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Eylül 2021 Salı günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Sıra Dışı Bir Kaya yaşam programı yayını başlayacaktır.