Taçsız Prenses

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Taçsız Prenses, 11 Mart 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Taçsız Prenses programını saat 05:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyası başına yıkılan Şirin, Masal’a tutması neredeyse imkansız bir söz verdirir. Ama Masal sözünün altında ezilir ve çareyi Cüneyt’i tehlikeli bir yolculuğa çıkarmakta bulur. Diğer taraftan Fuat ve Şirin hayati bir kararın eşiğine sürüklenirken Yağmur’un Evgin’in geçmişiyle ilgili merakı genç aşıkların arasında uçurumlar açar. İştar fırsatını kaçırmaz ve sürpriz bir teklifle Evgin’in aklına girmeyi dener. Ama sonunda herkesi şaşırtan, öfkeden deliye dönmüş Zehra’nın bir kararı olacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Taçsız Prenses, FOX'de yayınlanan ve 11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 03:45'te başlayan Kefaret isimli programdan sonra saat 05:45'te başlayacak.

Taçsız Prenses programının yayını, 07:30'da yayınlanan Fatih Savaş ile Sabah Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 05:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Taçsız Prenses dizisi yayını başlayacaktır.