Dokuz Oğuz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Dokuz Oğuz, 11 Mart 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Dokuz Oğuz programını saat 16:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türk Dünyası Acil Müdahale Timi'ni yok etmeye çalışan odaklar, şimdi de Karanlık Yüzbaşı’nın dedesini hedef seçerken, diğer tarafta Tara; terörist başı Lee’yi Türk Askeri’nin elinden almak için harekete geçer. Bu arada Türkiye’nin güney sınırının biraz ötesinde Kaşgay Türk’ü yedi gencin teröristler tarafından kaçırıldığı haberi karargâha ulaşır ve Oğuz Timi göreve çağırılır. Ancak gelişen beklenmedik bir durum Tomris Albay ve Bozkır General’i bu operasyonda Batur Yüzbaşı’yı görevlendirme konusunda ikilemde bırakır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Dokuz Oğuz, FOX'de yayınlanan ve 11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 14:30'da başlayan Taçsız Prenses isimli programdan sonra saat 16:30'da başlayacak.

Dokuz Oğuz programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 16:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Dokuz Oğuz dizisi yayını başlayacaktır.