Dokuz Oğuz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Dokuz Oğuz, 11 Mart 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Dokuz Oğuz programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Oğuz Timi, kaçırılan yedi Kaşkay Türk’ü genci teröristlerin elinden kurtarırken, Batur Yüzbaşı sonunda karşı karşıya kaldığı Behram Sabo’dan kardeşi Tuncay’ın intikamını alır. Bu arada karargâha ulaşan yeni bir bilgi, şehit Üsteğmen Tuncay Karanlık’la ilgili çok önemli bir gerçeği ortaya çıkarır. Bu gerçek; Tomris Albay ve Bozkır General’i dehşete düşürürken Batur’un hayatı için yeni bir dönemi başlatacaktır. Lee’yi Türk Askeri’nin elinden almaya kararlı olan Tara ise zaman kaybetmeden yaptığı planı Ankara’da devreye sokar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Dokuz Oğuz, FOX'de yayınlanan ve 11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Dokuz Oğuz programının yayını, 23:30'da yayınlanan Ego isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Mart 2023 Cumartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Dokuz Oğuz dizisi yayını başlayacaktır.