Strong Fathers, Strong Daughters

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Strong Fathers, Strong Daughters, 25 Nisan 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Strong Fathers, Strong Daughters programını saat 05:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zengin bir iş adamı olan Steve’in en büyük hayali, büyük kızıyla güçlü bir iş kurmaktır. Sorun şu ki, artık yetişkin bir kadın olan kızının başka hayalleri, başka planları vardır. Kızının aniden bir misyonerle nişanlandığını öğrendiğinde, onu evine daha yakın tutmak için bir maceraya atılır, ancak çabaları ters gidince, güçlü bir baba olmanın gerçekte ne anlama geldiğini yeniden düşünmek zorunda kalır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Strong Fathers, Strong Daughters, SinemaTV'de yayınlanan ve 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 03:15'te başlayan 5000 Blankets isimli programdan sonra saat 05:15'te başlayacak.

Strong Fathers, Strong Daughters programının yayını, 07:00'de yayınlanan Sokağın Prensesi isimli film başlayana kadar devam edecek.

25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 05:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Strong Fathers, Strong Daughters filmi yayını başlayacaktır.