Elektrik Savaşları

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Elektrik Savaşları, 25 Nisan 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Elektrik Savaşları programını saat 16:00'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elektrik alanında önemli buluşlar gerçekleştirmiş bilim insanları Thomas Edison ve George Westinghouse arasında büyük bir rekabet vardır. Tesla’nın da desteğini alarak elektrikte alternatif akımın kullanımına öncülük eden isim olan George Westinghouse’a göre Edison, icadı konusunda büyük hatalar yapmıştır. Alternatif akımla ilgili bahse giren Tesla ve Westinghose, tarihin akışını değiştirir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elektrik Savaşları, SinemaTV'de yayınlanan ve 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 13:45'te başlayan Mucize isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Elektrik Savaşları programının yayını, 18:00'de yayınlanan Burada Güvende Değilsin isimli film başlayana kadar devam edecek.

25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 16:00'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Elektrik Savaşları filmi yayını başlayacaktır.