Kırgınım Sana

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kırgınım Sana, 25 Nisan 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Kırgınım Sana programını saat 21:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Komedi türündeki filmde Julia Louis-Dreyfus, onu seven ve her şekilde destekleyen Don ile inanılmaz mutlu bir evliliği olan New Yorklu bir roman yazarı olarak yaşamını sürdüren Beth karakterine hayat verecek. Günün birinde Beth, Don’un kendisinin yazdıklarını yıllardır sevmediğini itiraf ettiğini duyduğunda, hayatlarında iyi olan her şeyi geri almakla tehdit eder. Bu durum da ikili arasındaki ilişkileri gergin bir hâle getirir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kırgınım Sana, SinemaTV'de yayınlanan ve 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 19:45'te başlayan Napoleon isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Kırgınım Sana programının yayını, 23:15'te yayınlanan Hayaletler Diyarında Bir Olay isimli film başlayana kadar devam edecek.

25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 21:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Kırgınım Sana filmi yayını başlayacaktır.