Sen Çal Kapımı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı, 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Artlife’taki hisselerini satan Serkan, yeni bir başlangıç yapmak için üniversitede ders vermeye karar verir ama hocalığa uyum sağlaması beklediği kadar kolay olmayacaktır. Üstelik Serkan, Eda’nın devamlı uykulu, dalgın hallerini de yanlış anlar. Eda’nın mimarlığı bıraktığı için kendisine ilgisinin azaldığını zanneder. Halbuki Eda’nın bu hallerinin arkasında ikisini de çok mutlu edecek bir sürpriz vardır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sen Çal Kapımı, FOX'de yayınlanan ve 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Sen Çal Kapımı programının yayını, 22:45'te yayınlanan Şef Akademi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı dizisi yayını başlayacaktır.