Dokunmayın Şabanıma

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Dokunmayın Şabanıma, 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Dokunmayın Şabanıma programını saat 17:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şaban, kadınlar konusunda başarısız bir minibüs şoförü, Ökkeş ise tam bir hovardadır. İki eski asker arkadaşı olan Ökkeş ve Şaban'ın yolları nezarethanede kesişir. Şaban'ın askerlik arkadaşı, yüzünü bile görmediği bir kızla evlendirilmek üzeredir. Saf bir genç olan Şaban, arkadaşının isteği üzerine onun yerine geçer. Genç adam, kendini müstakbel geline damat olarak tanıtır. Ancak, gelin de aynı nedenlerden hizmetçisiyle yer değişmiştir. Böylece yanlış anlamalardan kaynaklanan komik olaylar birbirini izler.

Dokunmayın Şabanıma, FOX'de yayınlanan ve 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 15:00'te başlayan Şevkat Yerimdar isimli programdan sonra saat 17:15'te başlayacak.

Dokunmayın Şabanıma programının yayını, 19:00'da yayınlanan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 17:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Dokunmayın Şabanıma filmi yayını başlayacaktır.