Kefaret

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kefaret, 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kefaret programını saat 05:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep, Ahmet’e neden Elif’in bulunduğu haberini gizlediğini anlatırken Meltem de yaptıklarının ortaya çıkması korkusu ile zor anlar yaşamaktadır. Arzu abisinin kirli geçmişinin kalıntılarından kurtulmaya uğraşırken Sinan, Cansu’nun Zeynep’in gerçek kızı olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır. Zeynep bir yanlış anlama sonucu kopma noktasına geldiği Sinan’la yüzleşirken birbirlerine gerçek duygularını açma fırsatı bulurlar. Ahmet, Elif’le ayrı geçen yıllarının açığını kapatmaya kararlıdır ve Zeynep’in bütün itirazlarına rağmen çiftliğe yerleşir. Meltem bu birlikteliği ne olursa olsun engellemeye kararlıdır ve çok riskli bir adım atar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kefaret, FOX'de yayınlanan ve 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 02:30'da başlayan Bay Yanlış isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Kefaret programının yayını, 06:00'da yayınlanan İnadına Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 05:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kefaret dizisi yayını başlayacaktır.