Muhabbet Kapısı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Muhabbet Kapısı, 22 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Muhabbet Kapısı programını saat 09:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bugün İslam’da din kardeşliği ve yardımlaşma konuları ele alınacak. Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Programda bugün hoşgörü ve sevgi dini İslamiyet’e göre Müslümanların birbirlerine olan görevleri ile din kardeşliği üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Mustafa Karataş ‘Bir Müslümanın bir Müslüman üzerindeki hakları nelerdir? Hz. Muhammed kimleri kardeş yapmıştır? Ahiret kardeşliği var mıdır? Gayrimüslimlerle dostluk yapılır mı? İslam’da kardeşliği bozan davranışlar nelerdir? Kendi ırkını üstün görmek günah mıdır? Komşusu açken tok yatanın imanı zedelenir mi? İslam’da kan kardeşliği var mıdır?’ sorularını Muhabbet Kapısı’nda yanıtlayacak.

Muhabbet Kapısı, Kanal 7'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 08:00'de başlayan Merhaba Hayat isimli programdan sonra saat 09:50'de başlayacak.

Muhabbet Kapısı programının yayını, 11:30'da yayınlanan Bahar Kapıda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 09:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Muhabbet Kapısı yaşam programı yayını başlayacaktır.