Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 22 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 16:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Suraj son anda annesini bulur ve onu yağmacıların çıkardığı yangından kurtarır. Fakat o esnada büyük bir reklam panosu Suraj’ın üstüne düşer. Sırtından ağır darbe alan Suraj büyük bir gayretle yaralananlara yardım etmeye çalışır. Çektiği ağrıya dayanmaya çalışan Suraj yere yığılınca etraftakiler tarafından hastaneye kaldırılır. Öte yandan Suraj’ın yaşadıklarından habersiz olan Sandiya ise yağmacıların isyanını bastırmayı başarır. Suraj hastaneden döndüğünde herkes büyük bir şok yaşar. Sandiya eve döndüğünde nasıl bir manzarayla karşılaşacak?

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 15:10'da başlayan Dünyayı Geziyorum isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Hafta Sonu Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 16:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.