Dünyayı Geziyorum

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Dünyayı Geziyorum, 22 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Dünyayı Geziyorum programını saat 15:10'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Mısır’ın tatil beldesi Sharm El Şeyh’teki gezisine kaldığı yerden devam edecek. Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta piramitleriyle ünlü Mısır’ın görenleri kendisine hayran bırakan tatil beldesi Sharm El Şeyh’ten renkli görüntülerle ekranlardaki yerini alacak. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta ilk olarak tekne turuna çıktı. Turkuaz renkli sularda dalış yapan Özlem Tunca ve Yakupcan, denizin altındaki yaşamı keşfetti. Rengarenk balıkları yakından izleyen Özlem Tunca ve Yakupcan izleyicileri için benzersiz kareler derledi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı binlerce yıllık tarihin izlerini bugüne taşıyan müze oldu. Mu

Dünyayı Geziyorum, Kanal 7'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 14:40'ta başlayan Gezelim.com isimli programdan sonra saat 15:10'da başlayacak.

Dünyayı Geziyorum programının yayını, 16:00'da yayınlanan Can Yoldaşım isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 15:10'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Dünyayı Geziyorum yaşam programı yayını başlayacaktır.