Lingo Türkiye

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Lingo Türkiye, 11 Nisan 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Lingo Türkiye programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Lingo Türkiye'nin bayram özel programının ikinci gününde TRT 1'in beğeni ile takip edilen dizileri Fatih, Teşkilat ve Kara Ağaç Destanı oyuncuları Ayşegül Günay-Volkan Keskin, Serdar Yeğin-Melisa Akman ve Merih Öztürk-Arman Uslu yarışıyor. Yarışmacılar soruları bilmek için kıyasıya bir rekabete girerken ortaya eğlenceli görüntüler çıkıyor. Lingo Türkiye'de bayram boyunca kazanılan ödüller İçişleri Bakanlığı'na bağlı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına, Kızılay'ın deprem bölgelerinde oluşturduğu 100. yıl Kütüphaneleri'ne, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri'ne bağışlanıyor.

Lingo Türkiye, TRT 1'de yayınlanan ve 11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Kül Masalı isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Lingo Türkiye programının yayını, 20:00'da yayınlanan Lingo Bayram Özel isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Lingo Türkiye eğlence programı yayını başlayacaktır.