Bandırma Füze Kulübü

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bandırma Füze Kulübü, 11 Nisan 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Bandırma Füze Kulübü programını saat 21:40'ta TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1950'li yıllarda uzaya karşı merak gittikçe artmıştır. Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği başta olmak üzere pek çok ülkede, bilinmezlerle dolu semanın ötesine geçebilmek için kıyasıya bir mücadele başlamıştı. 1957 yılında ilk olarak SSCB Sputnik'le uzaya roket göndermiş, ardında da ABD harekete geçmişti. Sputnik'ten ilham alan Bandırma'da yaşayan liseli gençler, devlet desteği, maddi imkanlar, uzay progamı dahi olmadan hayallerini gerçekleştirip, imkansızı başarabilmek, uzaya roket gönderebilmek için Bandırma Füze Kulübünü kurmuşlardı.

Bandırma Füze Kulübü, TRT 1'de yayınlanan ve 11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Lingo Bayram Özel isimli programdan sonra saat 21:40'ta başlayacak.

Bandırma Füze Kulübü programının yayını, 23:45'te yayınlanan Kara Ağaç Destanı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 21:40'ta TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Bandırma Füze Kulübü filmi yayını başlayacaktır.