Lingo Bayram Özel

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Lingo Bayram Özel, 11 Nisan 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Lingo Bayram Özel programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sunuculuğunu Kemal Uçar'ın üstlendiği, hızlı düşünenin kazandığı Lingo Türkiye'nin bayram özel programının ilk gününde; Alişan-Buse Varol, Merve Özbey-Sinan Akçıl ve Serkan Kuru-Zümre Meğreli konuk oluyor. Bayramlaşma ile başlayan program şarkılar ve eğlence ile devam ederken yarışma heyecanı tam gaz yaşanıyor. Lingo Türkiye'de bayram boyunca kazanılan ödüller İçişleri Bakanlığı'na bağlı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına, Kızılay'ın deprem bölgelerinde oluşturduğu 100. yıl Kütüphaneleri'ne, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri'ne bağışlanıyor.

Lingo Bayram Özel, TRT 1'de yayınlanan ve 11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Lingo Türkiye isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Lingo Bayram Özel programının yayını, 21:40'ta yayınlanan Bandırma Füze Kulübü isimli film başlayana kadar devam edecek.

11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Lingo Bayram Özel eğlence programı yayını başlayacaktır.