Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 15:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey, kurduğu oyunla eline geçirdiği ve Söğüt’e getirdiği Togay’ın cezasını keserek Bamsı Bey’in intikamını alır. Togay’ın elinden kaçırılıp infaz edilmesi ise Moğol Valisi Yargıcı’nın tepkisini çeker. Vali Yargıcı, gönderdiği elçi vasıtasıyla Kayı Obası’nın üç yıllık vergisini üç gün içinde ödemesini talep ederek Osman Bey’i zor durumda bırakır. İnegöl Kalesi’ne giderek Nikola ile görüşen Moğol elçisi, Osman Bey’e karşı savaşında kendisini destekleme sözü verir. Nikola, Moğollar'dan gelecek altınlarla dev bir ordu kurmayı planlarken; Osman Bey bu ittifakı bozmak için harekete geçer. Malhun Hatun’un verdiği müjde ise Osman Bey’i sevince boğar.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 12:30'da başlayan Maraşlı isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 15:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.