Güzel ve Çirkin

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Güzel ve Çirkin, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Güzel ve Çirkin programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Disney masalından beyaz perdeye uyarlanan filmde, tüccar olan bir adam yolculuğu sırasında fırtınaya yakalanır. Ailesine dönüş yolunda gece konaklayacak bir yer ararken yakınlardaki bir şatoyu görür. Ev sahibi ortada görünmese de her şey konuğun rahatı için ayarlanmıştır. Gitmek üzereyken, gözü bir güle ilişir ve kızının kendisinden bir gül istediği aklına gelir. Gülü koparan adam şatonun sahibi olan canavarla yüz yüze gelir ve hayatına karşılık kızını canavara teslim etmek zorunda kalır. Tüccarın en küçük kızı olan Belle anlaşmayı kabul ederek canavarın şatosuna yerleştiğinde hiç beklemediği bir aşkın kucağına atıldığından habersizdir.

Güzel ve Çirkin, atv'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Güzel ve Çirkin programının yayını, 12:30'da yayınlanan Maraşlı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Güzel ve Çirkin filmi yayını başlayacaktır.