Maraşlı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maraşlı, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Maraşlı programını saat 12:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Maraşlı ve Savaş’ın adamları arasında büyük bir çatışma çıkar. Mahur, Necati ile sığındıkları yerde Savcı Tolga ile görüşür. Olay yerine polisler ve Savcı gelir. Tolga, Maraşlı’nın Mahur’un yanında olmasından rahatsız olur. Maraşlı’ya, Mehmet İnce’yi sorar. Bu sırada Necati de ortadan kaybolmuştur. Mahur, büyük bir korkuyla Necati’yi aramaya başlar. Maraşlı herkesin peşinde olduğu Mehmet İnce için bir plan yapmış mıdır? Akıl sağlığı yerinde olmayan Necati neden ortadan kaybolmuştur? Necati hala yaşadığı için Savaş iyice gerilmiştir. Hurdacı, Maraşlı’nın Necati’yi kurtardığını öğrenince öfkelenir. Hurdacı’nın yeni adımı ne olacaktır?

Maraşlı, atv'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Güzel ve Çirkin isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Maraşlı programının yayını, 15:30'da yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 12:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Maraşlı dizisi yayını başlayacaktır.