Kardeşlerim

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kardeşlerim, 21 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kardeşlerim programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kaan kostümlü baloda başına gelen kötü sürprizle zor bir duruma düşerken, Nebahat de yaşadığı şokun etkisiyle çılgına döner. Kostüm balosunda yaşananlar çocukların okuldaki yeni gündemini oluştururken Akif, Nebahat’i sakinleştirmenin yollarını aramaktadır. Aybike ve Şengül cephesinde, Berk’le ilişkilerini ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanırken, Kadir ve Emel de beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar. Babasından umduğu desteği alamayan Kaan’ın eline Akif’e darbe vurabilecek çok büyük bir fırsat geçer.

Kardeşlerim, atv'de yayınlanan ve 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Kardeşlerim programının yayını, 13:30'da yayınlanan Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken isimli film başlayana kadar devam edecek.

21 Kasım 2021 Pazar günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kardeşlerim dizisi yayını başlayacaktır.