Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken, 21 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken programını saat 13:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anne, babası ve iki erkek kardeşiyle birlikte büyükannelerinin 90. doğum günü kutlamasına katılmak için yollara düşen Greg'in aklında başka planlar vardır. Indianapolis'te düzenlenecek oyun fuarına katılmak isteyen Greg ve kardeşleri, bu yolculuğu sabote edecek, Heffley ailesinin fertleri unutamayacakları olaylar yaşayacaktır.

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken, atv'de yayınlanan ve 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Kardeşlerim isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken programının yayını, 15:15'te yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

21 Kasım 2021 Pazar günü saat 13:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken filmi yayını başlayacaktır.