Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 21 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 15:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey’in Nikea’da zehirlenmesi ve eş zamanlı olarak Kayı Obası’na düzenlenen saldırı, Kayıların ciddi bir darbe almasına yol açar. Nikola’nın zehirli tuzağını zekice bir hamleyle bertaraf eden Osman Bey, saldırının hesabını sormak için önce Tekfur Rogatus’un karşısına dikilir. Suikastçı Julia’nın Gonca Hatun’u şehit etmesi ise Boran Alp başta olmak üzere, herkesin yüreğine ateş düşürür. Osman Bey ve Kayı Obası’na karşı düzenledikleri saldırılarla güvenleri artan tekfurlar, eğitim gören Kayı çocuklarını kaçırarak Söğüt’ü hedefine koyar. Osman Bey ise bütün bu olanlara karşı hamlesini sabırla hazırlarken karşısında Turgut Bey’i bulur.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 13:30'da başlayan Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

21 Kasım 2021 Pazar günü saat 15:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.