Kanarya Adaları: Ateşin Doğuşu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kanarya Adaları: Ateşin Doğuşu, 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kanarya Adaları: Ateşin Doğuşu programını saat 22:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu belgesel, Kanarya Adaları'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı'nın devasa volkanik patlamasının uyandırdığı değişikliği gösterirken, doğanın hayret uyandırıcı müthiş gücünü gözler önüne seriyor. 84 günlük patlamayla savaşan jeologları ve volkanologları takip edin ve Kanarya Adaları'nın oluşumu hakkında bilgi edinin.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kanarya Adaları: Ateşin Doğuşu, National Geographic'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 21:00'de başlayan Exomars: Avrupa'nın Zorlu Görevi isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Kanarya Adaları: Ateşin Doğuşu programının yayını, 23:00'te yayınlanan Sıfırın Altında Yaşam: Yeni Nesil isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 22:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kanarya Adaları: Ateşin Doğuşu yaşam programı yayını başlayacaktır.