Exomars: Avrupa'nın Zorlu Görevi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Exomars: Avrupa'nın Zorlu Görevi, 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Exomars: Avrupa'nın Zorlu Görevi programını saat 21:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

2022'de ExoMars Misyonu kritik bir darbe aldı. Yapımı 20 yıl süren iddialı proje, çeşitli teknolojik gerilemelerin yanı sıra çok sayıda ekonomik ve politik krizle boğuştu. Göreve eşi görülmemiş erişim ve projede çalışan 20 farklı ülkeden binlerce kadın ve erkekle, Mars'ta yaşam bulma hayalinin nihayetinde nasıl mahkum olduğuna bakıyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Exomars: Avrupa'nın Zorlu Görevi, National Geographic'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Exomars: Avrupa'nın Zorlu Görevi programının yayını, 22:00'de yayınlanan Kanarya Adaları: Ateşin Doğuşu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 21:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Exomars: Avrupa'nın Zorlu Görevi yaşam programı yayını başlayacaktır.