HT Kulüp

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı HT Kulüp, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. HT Kulüp programını saat 21:00'de Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Başarılı İş Kadınları Platformu’nun Bodrum'da düzenlediği ve birbirinden ünlü markanın stant açtığı renkli etkinlik, iş dünyasından ünlü isimlerin, hayatlarına heyecan kattığı hobileri, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç'un merak edilenleri, işadamı Batu Aksoy ile ablası Banu Aksoy Tarakçıoğlu'nun iş yaşamlarındaki uyumu, dünyaca ünlü bir saat markasının 50. yıldönümü kutlaması ve daha fazlası Buse İskenderoğlu'nun sunumuyla bu hafta HT Kulüp'te ekrana geliyor.

HT Kulüp, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 20:00'da başlayan Aslı Şafak'la İşin Aslı isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

HT Kulüp programının yayını, 22:00'de yayınlanan George Clarke's Old House New Home isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2021 Salı günü saat 21:00'de Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

HT Kulüp eğlence programı yayını başlayacaktır.