Great Continental Railway Journeys

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Great Continental Railway Journeys, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Great Continental Railway Journeys programını saat 23:00'te Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Michael Portillo, 1913 yılında yazılmış bir seyahat rehberinin izinde Avrupa’yı kent kent dolaşıyor ve o zamandan bugüne Avrupa kıtasında yaşanan büyük değişiklikleri keşfediyor. BBC için hazırlanan bu belgesel dizisi Londra’dan başlayıp Avrupa’nın tüm şehirlerine uğrayarak İstanbul’da sona eriyor. Enfes manzaralar, şık mekanlar ve yerel tatlar bu büyülü yolculuğa eşlik ediyor.

Great Continental Railway Journeys, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 22:00'de başlayan George Clarke's Old House New Home isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Great Continental Railway Journeys programının yayını, 23:10'da yayınlanan Spor Saati isimli spor programı başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2021 Salı günü saat 23:00'te Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

Great Continental Railway Journeys yaşam programı yayını başlayacaktır.