George Clarke's Old House New Home

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı George Clarke's Old House New Home, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. George Clarke's Old House New Home programını saat 05:05'te Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Viktorya dönemine ait yapılardan orman içindeki bungalovlara, sahil kenarındaki dairelerden çiftlik evlerine kadar birçok farklı proje, yaratıcı çözümlerle 21. yüzyıla uygun hale geliyor. Eski evlerin kaderi değişiyor ve George Clark ile yeniden yaşanabilir birer yuvaya dönüşüyor.

George Clarke's Old House New Home, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 04:35'te başlayan Boat Show isimli programdan sonra saat 05:05'te başlayacak.

George Clarke's Old House New Home programının yayını, 06:00'da yayınlanan Great Continental Railway Journeys isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2021 Salı günü saat 05:05'te Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

George Clarke's Old House New Home yaşam programı yayını başlayacaktır.