Hekimoğlu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hekimoğlu, 28 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Hekimoğlu programını saat 00:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Adli Tıp Teknikeri olan İrem, her zamanki gibi işinin başındayken bir anda ilgilendiği kadavraların ayaklanıp ona saldırdıkları şeklinde bir halüsinasyon görür. Korkuyla ne yapacağını bilemeyen genç kadın nöbet geçirmeye başlar. Hayaletleri gördüğünü söyleyen bir vaka ile her zaman karşılaşmayan Hekimoğlu, İrem ile yakından ilgilenir. En son 7 kişi kalan adaylar canla başla İrem’in nesi olduğunu bulmaya çalışırken genç kadının semptomları giderek ciddileşir. Bir yandan vakayı çözmek için uğraşan Hekimoğlu, diğer yandan da Orhan ile adaylardan biri üzerine iddiaya tutuşur. Kendinden emin bir şekilde Orhan ile girdiği iddia Hekimoğlu’na hayli pahalıya patlar. Hayaletleriyle yaşamaya alışmış İrem ise onu acıtacak bir gerçekle yüzleşir.

Hekimoğlu, Kanal D'de 28 Mayıs 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Hekimoğlu programının yayını, 02:30'da yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 00:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Hekimoğlu dizisi yayını başlayacaktır.