Aşk-ı Memnu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk-ı Memnu, 28 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Aşk-ı Memnu programını saat 16:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çocukları ve uzak akraba çocuğu Behlül ile İstanbul’un en önemli yalılarından birinde yaşayan Adnan Bey, Firdevs Hanım’ın kızı Bihter’le yıllar sonra tekrar karşılaştıktan sonra, unuttuğu duyguları yeniden hatırlamaya başlar. Firdevs Hanım çok hırslı bir kadındır. Kızlarıyla rekabet halindedir. Kızı Bihter, babasının ölümünden sorumlu tuttuğu annesine kin duymakta ve onun kızı olarak anılmaktan büyük utanç duymaktadır. Bihter, Adnan Bey’le karşılaştığında onun güvenli elini tutar ve yeni hayatına doğru yürümeye başlar. Bihter, Adnan Bey’in köşkünde mutluluğu ararken, tutkuyla tanışır. Behlül ve Bihter birbirlerine doğru sürüklenirler. Yasak aşkları bu ailedeki herkesi ayrı ayrı etkileyecektir.

Aşk-ı Memnu, Kanal D'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 13:15'te başlayan Gelinim Mutfakta isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Aşk-ı Memnu programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 16:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Aşk-ı Memnu dizisi yayını başlayacaktır.