Arka Sokaklar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Arka Sokaklar, 28 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Arka Sokaklar programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ali’nin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Kullandığı ilaçların da etkisiyle Pınar’ın davranışlarını samimi bulmayarak sinirlenir ve öfkesini kıza fiziki şiddet olarak yansıtır. Pınar, olanların şokundadır ve hali perişandır. Olay, Rıza babadan bir süre saklanır. Sonrasında kızının halini gören Rıza Baba, deliye döner. Korhan’ın cezaevinde öldürülmesi üzerine Aycan yıkılır. Aycan’a insani bir iyilik olarak Ezgi tarafından gerekli izinlerle kadının cenazeye katılmasını sağlanacaktır. Aycan’ı taşıyan konvoya saldırı olur. Yaşanan çatışma da Ezgi yaralanır, Aycan ise kaçar.

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Arka Sokaklar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi yayını başlayacaktır.