Hedefim Sensin

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hedefim Sensin, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Hedefim Sensin programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlamaktadır. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya’nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olur. Gökçeada’ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize’nin, Leyla’nın ve Yarım Hasan’ın hayatı da bambaşka bir hal alır.

Hedefim Sensin, Star TV'de yayınlanan ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Hedefim Sensin programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Hedefim Sensin filmi yayını başlayacaktır.