Halit Yerebakan'la Doktor Geldi

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halit Yerebakan'la Doktor Geldi, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Halit Yerebakan'la Doktor Geldi programını saat 09:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Doktor Geldi programının ilk bölümünde, ‘Sağlıklı yaşam için 5 altın kural’ konu ediliyor. Programda Halit Yerebakan,Tansiyon hastalığının ömürden nasıl 10 yıl eksilttiğini anlatıyor ve uzman konuklarını davet ediyor. Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk ile ‘Bel çevresindeki kalınlaşmanın nedenleri ve çözümleri’, spor eğitmeni Tuğçe Alpay ile ‘Esneklik egzersizleri’, nefes terapisti Ümran Özen ile ‘Doğru nefes teknikleri’ konuşulup, uygulamalı olarak anlatılıyor.

Halit Yerebakan'la Doktor Geldi, Star TV'de yayınlanan ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 07:00'de başlayan Mesut Yar ile Bugün isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Halit Yerebakan'la Doktor Geldi programının yayını, 10:00'da yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 09:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Halit Yerebakan'la Doktor Geldi yaşam programı yayını başlayacaktır.