Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programını saat 13:00'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yaşanmış hikayeleri konu alan Gerçeğin Peşinde, faili meçhul dosyaların karanlık yüzünü aydınlatıyor. Olayların arkasındaki sır perdesi aralanıyor, bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor. Kayıpların bulunduğu, ayrı kalanların kavuştuğu ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıktığı Gerçeğin Peşinde, izleyenleri derinden etkilemeye devam ediyor. Serap Paköz’ün sunduğu programda; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlıyor.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde, Star TV'de yayınlanan ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 10:00'da başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programının yayını, 16:00'da yayınlanan Kiralık Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 13:00'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde yaşam programı yayını başlayacaktır.